Release me, release me

Det var en rolig dag igår! Som ju började med att min mamma var cover girl på Hbl! Hon har gett ut en bok om ordspråk i Svenskfinland, och av en slump kom nu våra böcker nästan samtidigt och båda hade sina releasefester igår. Glammigt värre!  

IMG_3942.JPG

Här är jag på väg till kalas nummer 1, release för Många krokar i långdansen på SLS. Fixade frisyren hos Johanna på Noir och kutade in på & Other Stories för att ta en spegelselfie. Kände mig rätt piffig, se.

Covergirl! Put the bass in your walk!

Covergirl! Put the bass in your walk!

Ooh. Don't mind if i do! 

Ooh. Don't mind if i do! 

IMG_3943.JPG

Sedan hem och åla in sig i Katri Niskanen-blåsan. Jäklar så jag kände mig fin! 

IMG_3941.JPG

På mysiga Toveri i Berghäll samlades sedan familj, kolleger, vänner och några nya bekantskaper! Så himla kul! Här står jag med två powerkvinnor. Utan min redaktör Myrika (till höger) skulle det inte bli någon bok alls och utan utan markndsföringschef Hedda skulle ingen veta om att böckerna fanns. 

IMG_3940.JPG
IMG_3939.JPG
IMG_3947.JPG
IMG_3936.JPG

Efter festen släpade jag med några av de närmaste pangbrudarna till Kolmonen. Också sjukt lyckat. Jag skrattade så mycket att spanxen blev lösa. 

IMG_3937.JPG
IMG_3951.JPG

Sedan rumlade jag hem skumpalullig och lycklig. I dag har jag inte åstadkommit någonting alls men planerar en sjudundrande comeback på måndag. 

IMG_3952.JPG

Tusen tack alla som deltog, hämtade presenter, grattade eller skickade lyckönskningar! Det var ljuvligt!