Aha!

I hela mitt liv har jag undrat vad det är för folk som går till sminkavdelningen på det stora varuhuset för att köpa ansiktsklet.

Dyrt ju! Och pinsamt när de tjusiga makeupförsäljarma synar ens hafsigt målade tryne och förklarar hur en borde ha gjort. Kanske rent av tvingar en att sitta mitt i varuhuset framför en stor spegel medan alla förbipasserande kan beskåda förnedringen. Och så kollrar de säkert bort en så en bär hem små pytsar för hundratals euro. 

Så har jag tänkt. Men i dag gick jag till det stora varuhuset för att köpa en foundation som jag redan bestämt att jag skulle ha. 

Vandrade vidare 15 minuter senare med ett nysminkat fejs, min foundation, en massa varuprover och dessutom drämde försäljaren en rabattkupong i disken så mitt inköp blev avsevärt billigare än jag planerat.

Så det är därför en ska köpa smink på det stora varuhuset.  

Tänk att det skulle ta mig 36 år att fatta detta. 

IMG_2684.JPG

Dagens shopping. Nudlar och foundation.