Från Arnö till Hangö

Här går det undan. I fredags släpade jag hem min ganska bakfulla akter från Biskops Arnö. Det var en fängslande, små absurd men väldigt rolig vecka. Fick användning för hela känsloregistret och tror jag kommer att behöva några veckor till för att smälta det hela.

Men ska börja med att läsa de böcker jag bytte till mig av mina med-debutanter. Har en lockande bokhög på nattduksbordet. 

Veckoslutet tillbringades i ett chockerande somrigt Hangö med en hel patrull av mina bästa vänner. Det är ju ingen hemlighet att den här våren har varit lite kämpig för mig och att jag seglat fram och tillbaka mellan melankoli och eufori på veckobasis. Men det är inte så farligt när en har en stödtrupp som ställer upp med pepp, tröst och flams. 

IMG_2664.JPG

Nu ska jag gå ut ett slag, sticka nosen i en syrenklase och tänka poetiska tankar.