Hela känslospektret på 24 timmar (pms kan man också kalla det)

Djiisus. Har ni någon gång sådana där dagar då det känns som ni skulle ha arbetat er genom hela emoji-galleriet mentalt? Allt från det där smilfejset som är allmänt glatt men inte så glatt att hen visar tänderna till den ondskefullt blängande lila demonen. Några mellanlandningar i coola emojin med solbrillor och den som skriker så pannan blir blå och ögonvitorna lyser.

Ett sådant dygn har jag haft. 

Igår fick jag mitt första royaltykvitto, minsann! Alltså min andel av de Sommarön-böcker som sålts under året. Jag är ju sådan totalnovis i de här sammanhangen så jag hade ingen aning om hurdana belopp det kunde gälla, men det var ju faktiskt  en riktigt fin summa! För boken har ju besynnerligt nog sålt riktigt bra! Också efter skatt kommer några tusenlappar att vara kvar på kontot. Ja, tills jag gjort av med dem förstås. Brukar inte vara ett problem. Hursomhelst, glad blev jag ju. 

Sedan hade jag en lite knagglig arbetsdag då jag först hade väldigt svårt att fokusera på någonting vettigt alls, sedan blev riktigt ledsen på grund av diverse orättvisor som bubblar på när företag samarbetsförhandlat och till sist så arg att jag knockoutade mig själv när jag kom hem. Somnade på fläcken. Mina snälla barn lade en filt över mig och pratade milt med varandra framför Minecraft. 

Vaknade tjugo minuter senare, pigg som Reese Witherspoon och började baka semlor, tillverka granola och koka ingefärsextrakt. Eftersom jag var så i farten dammsög jag hela huset också. Och sorterade bort bykberget.  Och bytte lakan. 

Nu sitter jag här och är riktigt förväntansfull. Vilken emoji kommer härnäst? Förhoppningsvis en som dricker Finrexin och tittar på Skam för det är min plan.