Ge en mogen kvinna hudvårdstips, tack!

Nu är jag vuxen, tror jag. I alla aspekter utom humorn, som fortfarande är på en åttaårings nivå. 

När en närmar sig 40 tycker jag en ska vara lite bjussig mot sig själv. Bland annat har jag slängt ut alla mina trasiga och urtvättade underkläder och köpt nya. Vuxna människor förtjänar behåar i rätt storlek och trosor utan titthål av det där icke-erotiska slaget. Försöker också vara en mogen och sansad konsument som investerar i basplagg av bättre kvalitet istället för att impulsshoppa. 

 

Har börjat få rynkor också. Det är riktigt snyggt! Men märker också att min hud är mycket känsligare än förr, blir torr av ingenting och så. 

Så nu är tiden inne för mig att skaffa en fungerande vuxen hudvårdsrutin. Ja jaa, jag vet att jag borde ha börjat med detta för många år sedan. Men jag har klarat mig hyfsat med billiga hudkrämer och tyckt att jag är flott som attan om jag satsat på till exempel Body Shop-produkter. 

Så hjälp mig! Vad fungerar på ett 36-årigt fejs med blandhy? Jag är aningen känslig för parfymer, men milda dofter går bra. 

Serum. Är det bluff eller borde en ha ett sådant också?

Är lite lockad av Dermalogica, men är det värt pengarna? 

Halsen. Finns det något sätt att rädda den? Jag tycker rynkor i ansiktet är jättevackert men skulle vilja ge min hals lite extra omsorg innan jag förvandlas till Morla the Ancient One. 

Jag är helt beredd på att satsa lite kosing på produkterna, så länge de känns lite lyxiga och fungerar. Men det finns ju en sjujädrans krämdjungel där ute så jag behöver lite vägledning. 

Anyone?