Det går inte alls bra, det här!

Wääääh. Efter några månader av flow har jag kört fast. Big time. Energin är slut, inspirationen likaså. Har väldigt lite kvar att göra med Blå villan, men det går så trögt!

Jag tror egentligen jag bara skulle behöva två-tre dagar i lugn och ro med ett doftljus och några burkar lakrits-Skyr och så skulle boken vara klar. Men kommer jag igång?

Nä.

Jag lallar runt på internätet och bekymrar mig för olika saker. Speciellt samarbetsförhandlingar. Och pengar. Och debutantseminarier. Och recensionsdagar. Och en massa annat som jag omöjligt kan påverka. 

Men det händer ju skojiga saker också. Förra veckan hade Kiev-delegationen ett möte. Dvs de som ska åka till Eurovisionen med Norma John (eller Lasse och Leena som de heter på riktigt) i spetsen, en flygel, en krinolin och 1500 lakritsstänger. 

Och så snurrar ju De Eurovisa på tv varje lördag! Hoppas ingen har missat att BFF- Ellen är med i det andra avsnittet! Hon är suverän, precis som väntat. Det är Janne Hyöty också. Och Pöll och jag får väl godkänt vi också.

Här några fina bilder från inspelningen, knäppta av Barbro Ahlstedt. Och själva programmet hittar du ju här.