Lädervästen är tillbaka!

Alla ni som har hängt upp sådana där otrevliga "Ingen reklam, tack"-skyltar vid era postlådor: fatta att ni går miste om sådana här dyrgripar! Selectkatalogen anlände ju i dag!

Solglasögon som du kan ha utanpå dina vanliga glasögon! Klurigt och bekvämt, så länge du har tillräckligt tilltagna öron för att hålla tvenne bågar på plats. Som bonus kommer du ju att se så cool ut att Sons of Anarchy kör i diket av pur beundran.Helt otroligt! De här byxorna passar med allt! ALLT! Den lilla svarta, klockkjolen, kråsskjortan med skärp, you name it! Nu också i migräncerise!

 Ja, det här lilla piffiga bordet gör ju livet så mycket enklare på alla sätt och vis. Bäst att ta ett åtta-nio stycken.


Ooh. Tre små keruber som fiser aromatiskt på ett värmeljus. Släng er i väggen Yankee Candle!Gillar verkligen det moderna genustänket här. Inget fjolligt "rosa för tjejer och blått för killar"-trams, det här präktiga pannbandet fungerar för både män och kvinnor. I de där förvirrande situationerna när det är för varmt för luva, men du ändå vill ha nånting på huvudet, som det så klargörande står i beskrivningen.


Men obs tjejer, innan ni förivrar er. Lädervästen är tillbaka och den är ju förstås bara för män. Primärt ljudtekniker och dansbandsmusiker.