Sprudlar

Det är knappt så man täcks säga det högt men det känns som att jag har flyt just nu. Allt börjar falla på sin plats.

T gillar att vara skolflicka och blir mer kavat och självständig för var dag som går (vilket vi kompenserar genom att vara lite extra mysiga och blödiga om kvällarna).

S fortsätter stortrivas på världens bästa dagis. Dessutom är hon inne i en ganska harmonisk period, får sällan trotsutbrott och är fruktansvärt underhållande sällskap.

J gillar sitt nya jobb! Vi har dessutom kommit överens om att vi bör dejta oftare, så jag ser fram emot biobesök och gott vin i stiligt sällskap.

Jag stordiggar mitt nya jobb! Kommer på massvis med idéer varje dag och är superivrig. Börjar kl 9 varje dag så jag hinner umgås med barnen på morgnarna när de är som tassigast.

Jag har blivit tillfrågad att göra några andra roliga jobbgrejer vid sidan av Radiohuset i höst. Mera om det senare. Och jag känner att jag har energi att göra de här grejerna också, hade aldrig gått i våras!

Vårt halvfärdiga hus börjar sakteligen bli färdigt. Balkongen kaklades i veckan och förvandlades till en medelhavsterrass! Nu blir det iofs ett uppehåll över vintern, men sen ska mansionen rappas!

I dag ska jag till Köpenhamn! I oktober Oslo och i december Stockholm. Letar bara efter en anledning (och finansiering) att åka till Reykjavik också för full nordisk pott. Härligt att ha några resor inbokade som avbrott i vardagen.

Tomt på kontot men sol i sinnet!