Malmö, dag 2

Hej hej hallå dagboken! (Går alltid in i Bert-mode när jag är i Sverige)

Spännade dag. Vi noterade att vi inte bara delar hotell med Israel, den 95-åriga artisten från Schweiz satt också i frukosten och åt marmelad och Cyperns Despina höll hov i lobbyn.

I Lo-Fi förvandlas jag till Snövit. Eeen dag är prinsen hääär.

Här är kön in till presscentret. Visste inte att det är så här få kvinnor som rapporterar från ESC. Nåmen, jag slipper köa till tuppen.

Oujee, utsikten från vårt kommentatorsbås! Inte illa!

När vi kom tillbaka till hotellet slog vi oss ner i lobbyn och arbetade lite. Det var lugnt och skönt. Plötsligt förändrades hela atmosfären, Storbritanniens bidrag började spelas på loop i högtalarna och massvis med människor kom tumlande in genom svängdörrarna. Och när jag vände mig om stod hon ju där, Bonnie Tyler! Sekunden därpå stannade en av bussarna som kör av och an till Arenan utanför hoteller och ut skuttade Krista med krona och brudklänning och hela faderullan. "Can we introduce you to Bonnie?" undrade BBC och så blev det blondinmöte! Kamerablixtar, tumult och ploppande champanekorkar.

Man kan nog inte annat än beundra Krista. Hon har suttit i intervjuer hela dagen klädd i brudklänning fast det är ganska hett här, men genast hittade hon på trevliga grejer att säga till Bonnie Frigging Tyler och var snygg, spontan och härlig hela tiden. Huh huh. Och nu ska hon flänga vidare till Köpenhamn och uppträda på ett party som Armenien arrangerar. Vi ska försöka crasha samma party. Bara vi tar oss över bron först.