Malmö, dag 1

Nu är vi framme! Helt amazing, hade aldrig trott att jag skulle få kommentera en Eurovision på ort och ställe!

Jorå, fancyga ID-brickor och allt. Ska det va så ska det va. 

Varmt är det dessutom. Inga problem att sitta utomhus och öla. Soran Ismail kom in på samma restaurang. jag blev så glad över att jag för en gångs skull kom på någon kändis namn att jag nästan tjöt det högt.

Men annars är det ganska tyst i Malmö i dag, det är ju trots allt Krista (haha) flygare. Vackert är det dock, och man håller på att hänga upp ESC-fjärilar och banderoller precis överallt. Det sägs att ESC-folket fortfarande minns Helsingfors med extra mycket värme eftersom staden storleksmässigt var optimal för ett jippo som Eurovisionen. Dvs gott om hotell och restauranger men ett så pass litet centrum att hela staden kan svepas med i Eurovisionsyran. Tror det kommer att vara lite samma grej med Malmö, i en storstad som Stockholm kunde evenemanget lätt bli splittrat.

Det är ju nog ett i-landsproblem, men mitt hotellrum känns onödigt stort! Vad ska jag göra med allt golvutrymme? Ordna disco? Måste väl bjuda in den Israeliska delegationen, de är mina grannar.


Imorgon ska vi åka ut till Arenan och pejla läget, ska bli intressant! På kvällen lär Armenien ha ett party, undrar om man är bjuden.