Det är dyrt att blogga

Titta nu vad ni ställde till med! Gav Lindex och KappAhl en chans men blev bara ilsken eftersom ingenting satt. Så jag kapitulerade och smög in på Funky Lady.

Tänk er att jag i sisådär femton år har levt i tron att jag är storlek 85B. Bred i omfånget men anspråkslös vad utfyllnaden beträffar, har jag resonerat.

Jag är inte 85B. Jag är - trumvirvel - 75E!!! Helt absurt! Jag trodde den storleken var reserverad för systrarna Graaf och liknande. Men nej, tjejen på Funky Lady föste beslutsamt in mig i en provhytt med ett tiotal olika modeller, och plötsligt stod jag där i den perfekta behån! Det sade nästan klick när jag monterade in överkroppen i den.

Jag täcks inte ens skriva vad den kostade, det är så rysligt. Expediten var fem före att få mig att köpa de matchande trosorna för 49,90, men då tog eder bystdrottning sitt förnuft till fånga.