Mitt hus, del 1

Ja, jag hade ju faktikst för avsikt att inredningsblogga lite också. Och då är det väl lämpligt att börja med husets viktigaste rum.

Detta är mitt badrum. Jo, de andra familjemedlemmarna får frekventera det på nåder, men här har jag bestämt precis allt. I någon inredningstidning som jag tappat bort (men det kan ha varit denna)  förevisade designern Lulu Guinness sitt hem, och jag gillade hennes svartvita boho-vessa. Så jag satsade på det! Och med lite random loppisfynd och några rundor på H&M Home hör toaletten till de grejer jag är mest nöjd med i hemmet.

Vadd- och topshållare samt burk från Lisbeth Dahl (besökte varenda jävla shabby chic-inredningsbutik i Stockholm innan jag fick tag på dem), spegel och ljusstake loppis.

Badrummskåp Ikea. Burkar (den som är fiffig klurar kanske ut att jag samlar på vackra burkar) loppis och House Doctor.

Jo. Vi har faktiskt kristallkronor i varje rum. Den här är våtrumsanpassad och kommer från Markslöjd.


Ibland är jag lite händig. Hittade inget duschdraperi som jag gillade. Så jag köpte några vanliga vita från Ikea och sydde på några fina svarta band. Jag har mina Strömsö-stunder.

Spegel och lampor Ikea, lavoar Veenuksen kylpy, handdukshållare Kasvihuoneilmiö. Handdukar H&M.

Badkar Home4you. Blandare Bauhaus. Barnen har jag gjort själv. Kan återkomma med instruktioner om någon så önskar.