Men Cecilia lilla

Jag gillar Ebba von Sydow! Eller om sanningen ska fram är jag lite rädd för henne, för hon är så galet effektiv att jag blir smått överväldigad. (Eventuellt är hon ingen människa utan en fembot som när som helst kan hon börja skjuta vilt omkring sig med boobsen.)

Men vi har ju en del gemensamt, vi är jämnåriga, journalister, gillar kungligheter, kändisar och inredning... ja, där var det väl ganska slut på likheterna. Men jag har följt med Ebba ända sedan tiden före hon började blogga och skrev kolumner och gav modetips i Expressen. Nu ska hon ju ha barn, det ska bli roligt att följa med det också. Ungen kommer att vara klädd i randigt sex dagar av sju och födas upp på kanelbullar. Hoppas allt går bra.

Den här intervjun läste jag också med intresse. Och konstaterade att det är en gräslig tur att jag inte är kändis. För jag skulle bita en äldre journalist som kallade mig "Men Eva lilla".