Hemma hos-reportage i Eeva-tidningen

I somras fick vi besök av en fotograf och journalist från tidningen Eeva. Det var en trevlig upplevelse, jag har hört skräckhistorier om hånfulla inredningsreportrar som ångar in och möblerar om hela huset innan det duger, men det här gick raskt, proffsigt och muntert till.  

Nu finns tidningen i affärerna, så bara att slå till (det finns mycket annat att läsa i numret också, förstås).

IMG_1913.JPG
FullSizeRender.jpg

Måste medge att jag höll på att kissa ner mig av fniss när jag läste texten. Inte för att jag skulle vara felciterad eller så, men mina flummiga förklaringar på knagglig finska blir så otroligt pretto i text. 

FullSizeRender.jpg
FullSizeRender.jpg

Jonas (aka isäntä) gömde sig i sin kamari och ville inte vara med på bild. Men flickorna ställde artigt upp.

IMG_1908.JPG

Jag drabbades av panik inför reportaget och impulsshoppade en soffa på Ellos. Det var ett stort hål i den gamla. Men det var ett bra impulsköp, den nya soffan är kanon!

Lite komisk känsla att se sitt hem i en tidning på det här sättet. Men jag är faktiskt rätt stolt över vårt hem och har lagt ner mycket tid, semesterersättningar och tankeverksamhet på att göra det fint och mysigt, så det är nu onödigt att vara blygsam.