Drömklänningen har anlänt

Eftersom jag numera är en Vuxen Kvinna™ försöker jag an efter uppdatera min garderob. Färre men bättre plagg som införskaffas efter moget övervägande. 

Och ibland väldigt omoget övervägande enligt "Vill haaaa"-principen. Den är för dyr! Den är för tight! Den ska bli min! 

Å andra sidan har jag beundrat Katri Niskanen sedan hon dök upp i Muodin huipulle (finska Procejct Runway) för herrans många år sedan. Och varje år när hennes kreationer dyker upp på presidentens självständighetsmottagning hickar jag till. Hon skapar så jäkla fina grejer, men alltid sådant som en vanlig människa kan ha på sig. Draperingar, vacker passform och ofta en ljuvlig färgskala.

Så ja. För att belöna mig själv för ingenting särskilt klickade jag plötsligt hem ett paket. 

IMG_3401.JPG

Man måste ju älska allt som postas inslaget i rosa silkespapper. Kunde ligga ett par crocs där inne och jag skulle ba "ååååååh....".

IMG_3400.JPG

Ja se DET blev en smårporrig bild. Vad jag försöker förevisa är det fina med att klänningen stretchar och att det går bra att kamouflera magkorvarna bland klänningens veck. Materialet (Polyester och elsatan) känns väldigt exklusivt, inte som en lång baddräkt utan skrev. 

IMG_3402.JPG

Så här då. Är väldigt nöjd med mitt köp. Klänningsmodellen heter Sienna. Det fiffiga är att den går att justera lite enligt humör. Jag kan dra ner den så den är slät, då går den långt över knäna. Eller så kan jag låta den veckas lite runt midjan så fållen hamnar aningen högre upp. Det samma gäller axelpartiet, om det är slätt blir det nästan som en ärm. Skoj! Om jag har fått några glas kanske jag bär den som turban, vi får väl se. 

IMG_3403.JPG

Tänkte ha den tillsammans med de här dojorna som jag fyndade till halva priset på rea i Vasa. Tamaris skor har en läst som funkar bra för mina fötter, det var De Eurovisas stylist som gjorde mig uppmärksam på detta. Jag gillar högklackade skor som sitter stadigt på fötterna. 

Nu skulle det bara gälla att få till den där bookreleasen så jag kan spankulera omkring i tjusigheterna. Om någon prompt vill bjuda mig på cocktailparty går det också för sig. Jag sitter här och väntar.