Sommarens look: kulturtant on the beach

Kan väl inte beskriva tillvaron som hisnande just nu. Allt rullar på. Jag har inlett min första semestervecka av två denna sommar. Sedan blir det jobb igen, men det är inte synd om mig eftersom jag kommer att vara tjänstledig i två fucking månader efter det! Mäktigt. 

Men just nu fokuserar jag på lyxproblemet at uppdatera sommargarderoben. Jag har en helt annorlunda kropp nu än förra sommaren, så allt jag köpte då är för stort. Att shoppa kläder är ju roligt, men jag har alltid issues med sommarplagg. Trivs så himla mycket bättre i tröjor, stövlar, kavajer och annat höstigt. Dessutom försöker jag ju vara en vuxen och klok konsument som inte impulsshoppar utan kan motivera varenda klädinköp. Men i dag blev det nu lite impulsande i alla fall. En vit linneskjorta och en svart långklänning.

Kulturtant on the beach. Det får bli min look. 

IMG_2818.JPG