Framtiden och vårtröttheten

Nix. Jag försöker och försöker men fortfarande har jag svårt med att komma igång efter Eurovisionsresan. Jag gör det jag måste men har väldigt svårt för att bli ivrig över någonting alls. Vilket är hemskt olikt mig, som är ivrig mest hela tiden. 

Jag antar att jag mest är vårtrött. Och det får man vara. Svar till Orolig 80:a: Du är heelt normaal.

Men ja. I eftersviterna av samarbetsförhandlingarna på jobbet får vi alla nu i tur och ordning besked om var och med vad vi ska arbeta i framtiden.  Jag kommer att få jobba ännu mera med sociala medier och webb och det känns kul. Jag gör ju lite radiosändningar här och där men har insett att det inte är min grej längre. Skulle absolut inte vilja vara programledare på heltid, åtminstone inte just nu. 

Så jag är tacksam. Dels för att jag fick behålla jobbet, dels för att jag fortsättingsvis får jobba med sådant jag gillar. Det är lyxigt och verkligen inte alla förunnat! 

Samtidigt börjar kalendern fyllas inför hösten. Åbo Bokmässa, bokkalaset i Ekenäs, skolbesök och skrivledigheter. Har också ett sjukt spännande projekt på gång på jobbet i höst, någonting som jag aldrig har testat på tidigare, där jag kanske skulle kunna kombinera mitt deckar-jag med mitt radio-jag! Iiik. Men mera vågar jag inte säga ännu, det känns som att jinxa hela grejen. 

Och jo! Om några veckor åker jag på debutantseminarium till Biskops Arnö! Hur coolt?! Det är en legendarisk folkhögskola på en ö i Mälaren, känd bland annat för sin författarutbildning. Linda och Karl Ove har gått där. Och några till. Ska bli spännande att se. 

Ikväll har jag klippt gräsmattan och ätit lakrits-Skyr. Nedrans, nu börjar det här vara ett sådant där vardagsinlägg som en del tycker att tradiga. Bäst att sätta punkt. 

Här sitter jag på jobbet och filurar. Notera den italienska gorillan.  

Här sitter jag på jobbet och filurar. Notera den italienska gorillan.