Det är bökigt att göra tv!

Jisses, är helt slut. Nästa vecka ska vi spela in De Eurovisa. Jag ser oerhört mycket fram emot inspelningsdagarna, för de är alltid himla roliga. Att sminkas och fixas och få prata om världens intressantaste ämnen - Eurovisionen! - men en rad härliga gäster, ibland känns det helt absurt att få betalt för sådant! 

Men det är en bit dit ännu. Insertar ska speakas och klippas, manus ska skrivas, artistinfo om 43 olika artister ska researchas. Och så meddelar Ukraina att de vägrar släppa in Rysslands artist i maj, och det blir ett himla hulabaloo och jag försöker som eurovisionsexpert hänga med i svängarna och uttala mig klokt. 

Samtidigt pågår sista piffet och fixet med förlagens höstkataloger, så omslag ska godkännas, och katalogtexter kollas. I något skede borde jag hinna slå mig ner med manuset också och göra den där ack så viktiga slutredigeringen. Ojoj. 

Men first things first, nu är det De Eurovisa som gäller. Hade tröstmössan på mig i dag så huvudet inte skulle bli allt för snurrigt. Det funkade! 

IMG_1319.JPG