Nytt jobb!

I höst blir jag programledare för Radiohuset i Radio Vega. Programmet ska göras om lite grann och ha bara en programledare (fast de andra redaktörerna kommer att figurera i direktsändningarna också) och det blir då alltså jag.

Känner mig väldigt taggad och ivrig! Direktsändning och självkör är mitt element så det ska bli roligt att få fortsätta med det. Skojigt också att igen börja höras i hela landet fyra dagar i veckan och inte bara i huvudstadsregionen. Och inga morgonturer! Jag kommer att kunna föra mina morgontokiga barn till dagis och skola istället för att vara long gone när de vaknar! Det är nästan det bästa av allt!


Tömde förresten sparkontot i dag och köpte en MacBook Air! Min trogna rosa minidator började knarra av ålderdom och jag beslöt att låta henne inleda en värdig pensiontillvaro. Den nya datorn verkar helt fab! Fast mest har vi lekt med photobooth. Vad sa ni? Att photobooth var kul för tio år sen? Äsch.

J mår dessutom mycket bättre och stack för en stund sedan iväg till matbutiken med den där ivern som man bara känner då man varit sjuk och strandsatt i hemmet och S-market med ens känns roligare än Ibiza. "JAG KAN ÅKA" tjoade han när jag med lagom martyrigt tonfall konstaterade att mjölken var slut.