Juråvischen-iver

Gaaah. Kunde ju försöka spela lugn och världsvan och ganska oberörd gällande det faktum att jag får åka till Eurovisionen på riktigt i år, men det vill jag inte. JAG ÄR SÅ IVRIG!!! VERSALIVRIG!!!!!!

Sitter och lusläser de ganska snåriga tidtabellerna för vilka kommentatorsbriefingar som ordnas i vilka presscenter, undrar om Estland eller Armenien ordnar det livligare partyt och försöker simultant planera outfits för alla eventualiteter. Om man någon gång ska ta tillfället i akt att klä sig i paljetter från morgon till kväll är det väl nu.


Roligt att resa med Pöll dessutom. Vi har haft absurt roligt de år de arbetat med Eurovisionen hemma i Böle, kommer väl att bli helt hysteriskt nu när vi får uppleva allting live! Det är rätt sällan man hittar kolleger som arbetar på så samma sätt som man själv. Vi vill båda ha stenkoll, fastän slutresultatet ska låta ganska impulsivt. Hälften av tiden sitter vi knäpptysta och pluggar ESC-fakta, sedan tar vi paus och drar infantila skämt. Och det här gör att vi sällan ens hinner blir stressade. Ett mycket lukrativt samarbete.

Och Bonnie Tyler. Fatta att man ska få se Bonnie Tyler.