Enuff with the planks, nu köper jag Spanx

Börjar ha lite tjockångest inför Eurovisionsvåren. Något hardcore-träningsupplägg kommer jag ändå inte att lyckas klämma in i vardagen, så det får bli formande underkläder istället. Beställde just ett par Spanx-cykelbyxor från Amerikatt (blev billigast så). Ska bli intressant att se om de verkligen är så effektiva som hypen gör gällande.

Eftersom jag ber er läsare om råd och rekommendationer titt som tätt ska jag nu i gengäld rekommendera nånting själv också. Försöker övergå till ekologiska skönhetsprodukter och började med att leta reda på schampo och balsam. Har fått lite obehag för starkt doftade och hysteriskt löddrande schampoon efter åren som skallig.

Problemet med ekoprodukter är att jag ofta tycker de luktar lite skumt och inte känns speciellt lyxiga. Men nu har jag testat Madaras schampoo och balsam i några veckor och är supernöjd. Det doftar örtigt och fräscht. Schampot kostar cirka 12 euro, betydligt mer än jag min snåljåp brukar betala för schampo men det verkar å andra sidan vara väldigt drygt.

Här hade det ju suttit bra med en vackert belyst bild på mitt glansiga hårsvall men det får ni nu klara er utan.