Sienna, Plupp eller mittimellan

Imorgon ska jag göra nånting modigt. Jag ska vara hårmodell hos Praktikums ekofrissor. Här bör jag kanske upplysa eventuella nya läsare om att jag drabbades av sjukdomen alopecia för några år sedan och var skallig som ett bowlingklot innan håret plötsligt mirakulöst växte ut igen tidigare i år.

Därmed är jag ju lite stingslig vad mitt hår beträffar. Första gången jag vågade låta en frissa tvätta mitt nya hår började jag nästan grina av nervositet. Väntade mig att hon plötsigt äcklat skulle hålla upp en stor löddrig hårtofs och utbrista "Men vad i..." Så gick det till all lycka inte.

Men nu blev jag tillfrågad av Praktikum, och gratis skalpmassage, färgbehandling och klippning säger man ju inte nej till.

Hoppas det är en begåvad studerande som ska ta sig an min kalufs. Helst vill jag se ut som Sienna Miller. Helst inte som trollet Plupp. Nånting där mittemellan funkar också.