Höj livskvaliteten för 9,90!

Köp en ny kudde. Jag har av nån anledning dragits med en riktigt eländig potissäckaktig excuse of a dyna den senaste månaderna. Men igår slog jag till och köpte en ny kudde på Ikea och i natt sov jag som en prinsessa. Inga mariachiorkestrar nånstans.

Men Ikea, ja. Visst är jag modig (eller bara dumdristig) som packar in mina helvilda barn i Esbobussen och åker till det stora varuhuset med avsikt att både äta lunch och uträtta ärenden. Men det gick riktigt bra. T råkade förvisso banzaisparka en främmande karl i baken i lunchkön och S fick hepuli när vi köade till bistron (varför kallar Ikea en mjukglass- och korvdisk bistro?) men vi kom hem välbevarade med alla våra inköp. Parkerade också ungarna i lekrummet en timme och provsatt soffor medan de stärkte immunförsaret i bollhavet. Inte så dumt.

Nästa vecka blir det morgonturer igen. Lite oklart hur det ska gå till, har ju vant mig vid att ligga och läsa Game of Thrones  till småtimmarna.