Varför måste folk vara så elaka?

Fick respons av en lyssnare som tycker att jag saknar trovärdighet om jag skrattar i sändning. Ännu värre var det för Kati som av en annan lyssnare fick höra att hon har äcklig röst.

Vad tror man att man ska uppnå med en sådan kommentar, annat än att såra? Dessutom är det bullshit, Kati har en behaglig och sprudlande stämma. Och jag gnäggar förvisso till om nånting är roligt, men inte flamsar jag ju bort seriösa ämnen. Hör och häpna, jag är rent av noga med att vara påläst och insatt. Alltid räcker inte tiden till för att producera idel genomtänkt programinnehåll, men det är så det blir när man gör direktsänd flödesradio. Tanterna får gärna vara praon hos oss så de ser hur enkelt det är.

Men visst försvinner fredagsfiilisen när man får höra tillräckligt mycket skäll. Kanske vi ska göra lyssnarna till viljes och lägga oss ner och dö en smula?

Eller så fortsätter vi som planerat och hoppas på lite konstruktiv respons för omväxlings skull. Vårt program är inte på långa vägar perfekt, men vi blir bättre hela tiden.