Kära morsdagstomten!

I år vill jag ha:

- Ett par gröna Jive-pumps från Vagabond. Storlek 39. Tomten kan beställa dem på Vagabond.com.

- En flaska Calvados. Det är gott. Har ingen koll på utbudet på Alko dock, men om Tomten tar en av de dyraste är det säkert bra.

- Det är inte så ofta jag drabbas av akut ha-begär på Marimekko, men Sukat makkaralla-serien golvar mig totalt. Helt härliga! Skulle önska mig en stor samling med glas i olika färger. Dessertskålar också. Nu är tyvärr glasen så pass dyra att Tomten kanske tvingas sälja stjärt för att ha råd med den stora samlingen. Men det ordnar sig säkert.- Några planscher från Polkkajam skulle tomten också kunna fixa, tycker jag. Den här till exempel:
 
Hemskt hyggligt om Tomten hinner fixa allt detta. Om inte nöjer jag mig nog med det vanliga också. Alltså en bukett vitsippor, ett tjusigt handgjort kort och några björnkramar.