I dag har jag shoppat loss på Tiger

Tiger of Sweden? undrar någon. Haha. Not. Jag har shoppat på nya danska krafsbutiken Tiger i Kampen. Underbart ställe!

T ska ha kalas om två veckor och vi har våndats lite bägge två eftersom Hello Kitty, Disneyprinsessor och Blixten McQueen verkar vara de enda alternativen om man vill ha  färdiga inbjudningskort och papperstallrikar och sånt. Ingen av nämnda figurer intresserar T just nu. Men på Tiger hittade jag de här cirkustallrikarna och de tyckte vi var superfina. Förmånliga dessutom. Allt på bilden blev runt 15 euro, tror summan hade blivit betydligt högre på Tiimari.Tiger är ett lite farligt ställe dock, för butiken ligger precis vid min bussperrong. Och där står jag varje dag, kollrig efter morgonturen och ej vid mina sinnens fulla bruk. Kanske jag hämtar hem ett tårtfat med mustasch? En bastkjol i herrstorlek? Ett paraply med enhörningar? De har typ allt på Tiger.