Om en vecka händer det en massa

Nästa tisdag blir en intressant dag. Dels ska jag tv-debutera i De Eurovisa på Yle Fem. Ungefär så här ser jag ut. Inget konstigt alls.


Och medan avsnittet sänds ligger jag på operationsbordet och får njuren kirrad av C-3PO eller nån av hans småkusiner.En robot alltså. T frågade ivrigt om hon får titta på och om mitt skelett händelsevis kommer att trilla ut (ack, hoppfullheten i barnögonen).

Har nog en känsla av att det har blivit lite väl mycket den här våren. Att starta Morgonöppet har varit utmanande och kul och att arbeta med Eurovisionen är lika hysteriskt roligt som i fjol. Men visst är jag trött. Så pass trött att jag ärligt talat ser fram emot att ligga pladask i tre veckor för att återhämta mig efter operationen.

I dag anlände mitt konvalescens-bokpaket från Adlibris. Kepler, Knausgård, Lundberg Dabrowski,  nån riktigt trashig "kollatjolla, min KK är en demon"-roman av Carol Goodman (en chansning vid checkouten), Game of Thrones och några till.