Vicken fest asså

Salongsberusad, belåten och på väg hem från ratatafesten. Som vanligt himla kul att snarvla stolligheter med trevliga människor! Kvällen genantaste ögonblick torde vara när jag skulle hälsa på Peppe på dansgolvet. Hon initierade nån creddig gangstahälsning medan jag satsade på en gammalmodig kram, med påföljden att jag nästan tilldelade mig själv en rak höger.

Sen kändes det inte jätteangeläget att vaka över sin drink (knockoutdroppar, you know) på just detta partaj. Det fanns typ sju män och sjuttisju kvinns i salen.

Ja, om nån undrar vilken cool hipstertrall som fick det trendiga finlandssvenska bloggfolket på fötter kan jag ju avslöja: Haddaway med What is love.

Festen pågår ju för fullt ännu, men morgonjobbaren kände att det var dags att dra sig tillbaka. Najtnajt.