Jag är en sån jetsetter, jag

Hör nu bara på detta: "Istanbul fredag - tisdag, sedan inspelning av tv-show resten av veckan". Ohmigod. Jag är såå Paris Hilton. Okej, Amanda Schulman. Nåmen Vappu Pimiä ens? Nähe.

Ser supermycket fram emot vår resa till I-bul. Men på resan ska Eva 30+, Milla 40+, Henrik 50+ och Bengt 60+. Janne 60+ är vår värd. Men det roliga med mina ex-kolleger är att jag sällan ens tänker på att åldersskillnaden är så pass stor. Vi är helt olika personligheter annars också, så åldern har känts helt irrelevant. Jag vill turista, Henrik vill shoppa skivor för Café Continental och Milla vill köpa en trenchcoat eftersom hon ska vara på tv på valborgsmässoafton. Bengt vet jag inte vad han vill, men bara han får lite meze och en drink är han säkert glad och nöjd.

Och när jag kommer hem ska vi banda fyra Eurovisionsprogram, som kommer att sändas lite senare i vår. Ska bli galet roligt det också. Vi har celebra gäster dessutom, men jag ska inte avslöja några namn ännu.

Hoppas mitt hår inte trillar av före nästa vecka, för nu börjar det vara ganska snyggt. Jag har inte ännu heller klippt mig, det växer ut i nånting som nästan ser ut som en frisyr. Hur coolt som helst!