Skryt

När en bloggare har sparsamt med egna tankar att komma med är det alltid behändigt om bloggaren har ett putslustigt barn att skryta med. Jag tänkte göra tvärtom i dag och skryta med mina föräldrar istället. Här kan ni läsa en mycket tydlig och trevlig artikel som min kloka folkloristmamma har skrivit angående Alla hjärtans dag versus Vändagen.

Och så skrev min pappa dagens finaste blogginlägg om lycka. Han är också mycket klok. Börjar misstänka att jag är en bortbyting.

Men för all del, en liten anekdot om T ska jag också klämma in här. Vi väntade på en försenad buss i snöyran i dag och plötsligt utbrister T:
- Sabla buss!
- Nämen T! sa jag strängt, så får barn inte säga! Om du blir arg får du säga "Fy bubblan".*
Tystnad och snöyra. Så säger T:
- Sabla bubbla. 


*) i kategorin föräldrasituationer då man själv hör att man låter så lame att man vill daska sig i pannan riktigt hårt.