Billy och Billy och jag

Puuuh, har varken kunnat tänka eller blogga de senaste dagarna. Igår var jag kompledig och tillbringade dagen med Billy och Billy. Billy Chrystal drog dålig läppä på Oscarsgalan (som jag bandat och lät snurra på i bakgrunden), Billy Hylla blev hopmonterad. Åtta hyllor med förhöjningsdel monterade jag med mina små svettiga händer. Det var ganska kämpigt.

I dag har jag knogat på med att få upp böckerna igen, och eftersom jag försökte vara lite taktisk placerade jag varje bok med eftertanke. Det innebär att Dostojevskij och Bourdieu är uppe vid taklisten och Marian Keyes och Janet Evanovich är i midjehöjd.

 Nationalencyklopedin, suck. Var en dyr och fin gåva i tiderna, inte kunde ju pappas morbror Nils-Oskar ana att det skulle finnas nånting som heter Wikipedia år 2012. Nej, uppslagsverk skulle vara tunga, dyra och förgyllda. Och jag täcks bara inte göra min av med luntorna.

  En hörnhylla! Kela så fancy!

 Okej mamma, du får hämta Topelius. Han ryms, som du ser.

Här har jag ordnat en liten nördhylla för J. Lego-Darth vaktar. 

Behold, Lottaböckerna! Äntligen har de fått en värdig plats i mitt hem!