Vitalis!

Ha-begär är inte så farligt när det man vill ha bara kostar några euro. Vitalis marknadsföringsknep att ta in Ivana Helsinki för att designa snygga burkar har fungerat till hundra procent på mig. Köpte den beigea sommarburken för att den var så fin och har blivit helt beroende också av innehållet.

Vitalis är så nostalgiframkallande. Jag minns kalla vintermorgnar i 80-talets Kårböle på jag var en liten korv i brun overall och min ömsinta moder kletade in mitt snoriga fejs med Vitalis så att jag inte skulle frysa om kinderna. Sedermera fick vi ju veta att det inte alls var bra att göra så. Men Vitalis är fint, färgen, doften, den där släta gröna ytan när man öppnar en sprillans ny burk och drar undan folien.

I dag kletar jag inte den i avsiktet utan använder den på händerna och främst nagelbanden innan jag lägger mig. J är inte alls förtjust i att försöka somna in till aromerna av Vitalis, men jag tycker det är fantastiskt mysigt. Regnsmatter mot rutan, rena lakan, vitalisdoft, aww.

Titta, höstburken och vinterburken! dem vill jag också ha!


Nu kanske nån tror att jag sponsras av Vitalis när jag kvittrar på här. Det gör jag inte, jag är bara väldigt väldigt förtjust i Vitalis. V-I-T-A-L-I-S.