Vi atleter har det inte så lätt

Olga tycker att jag är helt för fit för att stå och fjanta mig med 5 kilos hantlar (hon uttryckte det inte precis så, men jag förstår ju att det var det hon menade). Nu borde jag skaffa 7 kilos, och det är ju omöjligt. Prisma slutar vid 5 kilo, Anttila vid 6 kilo, Stadium och Intersport typ vid 4 osv. Därefter är det sådana där läskiga justbara grejer av metall som gäller, och de jag petat på verkar ganska pilipali. Dyra dessutom. Jag vill ha plasthantlar! Jag vill ju inte få en tre kilos järnskiva på tån mitt i passet. J bryr sig inte så mycket om mina tår, men parketten är han väldigt rädd om, så han hejar inte heller på detta alternativ.

Tips? Jag ska göra en räd till Iso Omena i dag men känner mig ganska skeptisk.

Olga själv har hittat ett sådan här snörstump som hon står och viftar med. Ser ut som om hon skulle hoppa hopprep med en anakonda.