Mommopoäng!

Nu börjar man väl vara för gammal för att dela ut vuxenpoäng till sig själv. Dags att ta nästa steg.

Hur många mommopoäng får jag för att jag mailade ArlaIngman och klagade på att Keldasoppburkarnas lock går sönder? Bara det översta papperslagret följer med och då måste man klippa med sax eftersom snibben som ska fungera som handtag lossnat och det inte går att forcera plastlagret med ett knubbigt finger. Tar man i med våld hamnar ju fingret i soppan, usch. Och så bränner man sig när man ska pillra bort resten av locket efter uppvärmning.

Funderade på att dra till med ett "Skärpning Arla Ingman" i slutet av mailet. Men jag höll mig. Det blir minus för det, right? Äsch.

Och ännu mera minus i mommopotten blir det väl för att jag har Redrama i Nöjesfredag i dag. Sådan där hippetihoppmusik, tror jag.