Dagen efter - riktigt stolt!

Jahapp, så var årets Pargaskräftskiva över. Det var stenkul. Men folkpartisterna bad att jag inte skulle lägga ut bilder. ÖT-iterna fotade flitigt själva och X3M-arna hade fullt upp med att äta gubbröra. Konsulterna rökte cigarr. Hesari somnade först.

I dag mår jag pyton, och det känns ju helt naturligt. Men lite crazy är det ju att man under studietiden snapsade, punchade och ölade in på småtimmarna nästan vartannat veckoslut, och dessutom gaskade upp sig på söndag kväll och skrev essäer. Hur fanken gick det till? Jag tror att jag kommer att behöva flera dagars återhämtning efter kräftisen. I dag har jag legat på soffan med barna hedenhös och tittat på Saltkråkan och käkat tacos. Nu ska vi se om en liten powerwalk är fysiskt möjlig eller om det blir infarkt på stubinen. Jag är ingen spring chicken, märker jag.

Roligast var att vi alla var så stolta för att i orkade vaka till 01.30. Uuuuh.