Kan tandfén betala med kort?

Vi har ett problem. T håller på att tappa sin första tand. Hon är ivrig som sjutton och har på tv sett att när tanden väl har lossnat ska den läggas under huvudkudden och så kommer tandfén och byter ut den mot en peng.

Antar att det är jag som förväntas agera tandfé om dte här ska bli till nånting. Men jag har aldrig några småpengar på mig, och skulle jag till äventyrs ha en 2-euro i fickan brukar jag tråtta in den i en butikskärra och glömma bort den.

Kan tandfén betala med electronkort, tro? Eller lämna ett utprintat kontoutdrag under huvudkudden? "Tandfén har betalat in 2 euro på ditt konto!".

Och tänk om hon vaknar när jag står där och försöker hitta tandjäveln? Borde jag gardera mig genom att vara utklädd?

Eller vaddå jag, varför är det alltid mammorna som håller på med sådant här trams? Lika bra att J tar hand om det hela.