Insert skjojsig inläggsrubrik here, jag orkar inte hitta på

Den här dagen kommer inte att gå till historien som Evas bästa. Tvi vale. Har mest legat pladask på sängen och tänkt sorgsna saker och tittar på den grå himlen genom spjälgardinerna. De är fula de där gardinerna. Varför köpte vi sådana?

På eftermiddagen började det kännas lite bättre så då tog jag tillfället i akt och gallrade i flickornas garderober. Sommarkläder ut, höstkläder in, för små grejer i loppishögen och urtvättade och trasiga grejer i roskis. Mycket bra.

S vill gärna klä sig i ylledräkt och halsduk året om, medan T är mera åt optimisthållet och tycker att ärmlöst och kortkort sällan kan vara fel. Jag vill ju uppmuntra dem att klä på sig själva om morgnarna men när det ena ser ur som Pelle flyttar till Komfusenbo och den andra som tjejen i Lambada-videon måste jag ju ingripa lite.

Den perfekta modern ser givetvis till att bara kläder som är lämpliga för årstiden hänger i garderoben, medan allt annat ligger tvättat, struket och nedvikt i prydliga askar med tydliga etiketter. Men Den perfekta modern röker säkert gräs.