Respect, alla ni som arbetar fysiskt

I dag har jag målat, målat och målat lite till. Började halv tio imorse och slutade för en stund sedan. Det är roligt att måla, men jessus så slut man är i hela kroppen när man arbetat på det här sättet en hel dag! Påminns än en gång om att alla som arbetar med att bygga hus, släpa på åldringar och kocka i storkök och annat fysiskt förtjänar massvis med creds.

Lekstugan avancerar i rask takt, stommen och takstolarna är på plats och det mesta av panelen är färdigt målad. Den blir gul på utidan och vit på insidan. Som ett ägg. Fast tvärtom.

Eftersom min egen hjärna har upplösts i målfärgsångorna gör jag allting som Medelmåttan Malin gör. Hon for till Grekland, jag for till Grekland. Hon åker till Iso Omena, jag åker till Iso Omena. Hon for till Ekenäs, imorgon gör vi det samma. Vad ska vi göra sen då Malin? Det är ju riktigt spännande, det här.

Nu ska jag gå och somna framför teven, gonatt.