Sopp-spoiler

Ikväll är jag värdinna för den högintellektuella bokklubben (som bland annat Softy igår i). Det har blivit tradition att vi äter soppa när vi träffas, men efter trettiotalet klubbkvällar börjar det vara lite knepigt att hitta trevliga recept. Men jag råkade på det här (bokklubbsmedlemmar som vill bli överraskade låter bli att klicka). Om det inte är gott kan klagomålen riktas till denna blogg.

Aija, vad vi läs för bok? Nå Sigrid Combuschens Spill. Den var skit. Jag brukar traggla mig igenom nästan vad som helst för att kunna delta i diskussionerna men det här gick åt pipan, har kämpat med de hundra första sidorna i flera veckor. Skulle hellre läsa om Karolina Ramqvists Flickvännen fyra gånger än läsa slut denna. Sigrid C får P.O.Enqvist att kännas som Stephen Fry.

Men det ska bli fasligt roligt med vinklu... bokklubb menar jag.