Hoppsan

Noterar att bloggen bloggar för sig själv medan jag sover. Skickade  iväg bilderna ovan före sändning igår men trodde att de försvunnit ut i cyberspace eftersom de inte dök upp på nån timme.

Trött som en trasa är jag, men det var en helt löjligt rolig arbetsvecka. Återstår att se om man nånsin får göra något motsvarande igen.

Resultatet, ja. Jag är inte det minsta förvånad. Men superstolt över Paradise Oscar som modigt klev ut i Eurovisionsglittret med en trall som han petat ihop alldeles själv. Tänk att han var trea i första semifinalen, det är ju häftigt som bara den.

Och grattis till Sverige, tävlingens egentliga vinnare. Den Azerbajdzjanska inputen i vinnarbidraget var två karaokevinnare som sjöng falskt, resten hade snickrats ihop av svedupellar. Och en bronsplats åt Eric Saade gläder mig. Pilutta dem som dissade honom sönder och samman strax före tävlingen.

Och skönt att Blue inte vann, de sjöng så falskt på genrepen att jag satt med hakan i ankelhöjd.