När man är flashig nöjesreporter

... får man förstås en massa coola inbjudningar till häftiga events. Jag är ingen flashig nöjesreporter, men har fått två inbjudningar ändå.

Den ena var till Evitskogsrevyn. Tack för den, tyvärr hade jag ingen möjighet att ta mig till Evitskog (fast det är svenskfinlands Nöjesmecka nu iom ParadiseOscars seger i ESC) det aktuella datumen. Men jag uppskattade inbjudan!

Min andra inbjudan var till Missitanssiaiset på Viking Mariella. Då får man alltså åka till Stockholm med den nykrönta Miss Finland och hennes arvsprinsessor. Känner mig inte så lockad att åka ut på böljan den blå med tre grinande modellwannabes och en patrull dregglande nöjesgubbar, så jag avböjer där också. Det lär ska ordnas bastufotografering med misserna, bilderna publiceras i Seiska.

Hmmm. Kanske jag borde åka?