Jag dansar aldrig nykter

... men igår beslöt jag mig för att göra en undantag och gick på Motivus Fiesta. Och frallan i brallan så det var roligt!

"Hauska, helppo, tehokas ja hikinen tanssitunti. Tunti etenee kappaleittain musiikin tyylilajien vaihdellessa laidasta laitaan. Ei sisällä vaikeita askelsarjoja. Sopii kaikille, jotka haluavat haussutella musiikin viemänä ja kohottaa samalla kuntoa."

Först skulle man dansa nån sorts latino-cha cha-vicka på höften-grej. Det var lätt, jag är ju begåvad i rumpdepartementet och har en hel del att vicka på. Sen afrikansk skuttdans där man skulle vifta med armarna. Det var ganska kämpigt eftersom man skulle vara lite på huk hela tiden. Därefter twistande och sparkande till Grease-musiken och så - hurra! - Vogue-koreografin. Fast risken finns att Madonna skulle brista i gråt om hon fått bevittna vårt tafatta armviftande.

Jag var sämst i klassen. Men svettig blev jag. Jag ska definitivt går på Fiesta igen. Vem vet, mitt i allt blir jag grym kändis och hamnar med i Tanssii tähtien kanssa, då är det ju bra att vara förberedd!

Aj hurså är det inte så sannolikt?? Vad vet nu ni? Höh.